Az átszellőztetett homlokzatburkolatok modern és tudatos tervezése és kivitelezése

Pályázat rövid címe: Az átszellőztetett homlokzatburkolatok modern és tudatos tervezése és kivitelezése
Bírálati sorszám: 2022/20
Pályázat státusza: jóváhagyott
Pontérték: 1
Pályázat témaköre: 1. Építészeti tervezés, építészet-elmélet
1.4 Tervezéselmélet
Pályázat jellege: Szakmai továbbképzés és webinárium (év végéig elvégezhető online webinárium)
Időtartam: 4,5 óra
Létszám: Kb. 80-100 fő
Pályázó megnevezése: Siniat sp. z o.o.
Pályázó címe / elérhetőségei:
1097 Budapest, Drégely utca 7-9
Telefonszám: +36302577687
E-mail: peter.kaposvari@etexgroup.com
Weboldal: www.equitone.com
Kapcsolattartó / Jelentkezés:
Kaposvári Péter e-mail: peter.kaposvari@etexgroup.com Mobil: +36302577687 Jelentkezés módja: online regisztrációs felületen
E-mail: peter.kaposvari@etexgroup.com
Regisztrációs link: www.equitone.com/hu-hu/
Pályázat részletes tartalma:
Az átszellőztetett homlokzatburkolatok modern és tudatos tervezése és kivitelezése Az előadás során a résztvevők megismerkedhetnek a szálcement szépségeivel, hagyományával és fejlődésével, valamint az anyag kreatív alkalmazási módjaival építészeti példákon bemutatva. Hasznos információt kaphatnak az átszellőztetett homlokzatburkolatok alapvető tervezési követelményeiről, energetikai és akusztikai tulajdonságairól, és a lehetséges rögzítési módszerekről. Előadásunk segítséget nyújt az építészeknek az esztétikus és egyben gazdaságos homlokzatkialakítás elvi szabályainak megértésében és alkalmazásában. A fentiek mellett az érdeklődők megismerhetik, hogy milyen csomóponti kialakítással lehet az átszellőztetett homlokzatburkolatokkal szemben támasztott Th=15/30/45 perces tűzterjedési határértéki követelménynek megfeleltetni az Equitone homlokzatokat. A tűzterjedéssel kapcsolatos követelmények mellett szó esik arról is, hogy milyen tanúsítványokkal, nyilatkozatokkal, standardak-kel, innovációs fejlesztésekkel és minősítésekkel biztosítják az Equitone termékek a környezettudatos tervezést és a fenntarthatóságot. Az év végéig elvégezhető online webinárium elvégzésének feltétele az ellenőrző teszt helyes kitöltése. Igény esetén lehetőség van az év folyamán az építész irodákhoz kihelyezett képzésen részt venni. Ennek feltétele az előzetes jelentkezés, időpont egyeztetés.
Előadók:
Chwala Gábor (Építészmérnök, műemlékvédelmi szakmérnök – EQUITONE, Etex Exteriors Division-nél: Projekt Menedzser) Kaposvári Péter (Építőmérnök – EQUITONE, Etex Exteriors Division-nél: Regionális Műszaki Vezető)

Részvétel feltétele / célcsoport: Előzetes jelentkezés, időpont egyeztetés. Online részvétel esetén a teszt helyes kitöltése.
Díjmentes / Kedvezményes: Díjmentes

A továbbképzés ára alkalmanként a résztvevőknek: Díjmentes
További információk (időpontokról, helyszínekről):
  • 2022-02-04, BU Budapest, Drégely utca 6-8.
2022-02-04 Az átszellőztetett homlokzatburkolatok modern és tudatos tervezése és kivitelezése Drégely utca 6-8. (BU Budapest)