ÉPÍTÉSZ SZAKMAI TANULMÁNYÚT a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara, illetve a Csongrád Megyei Építész Kamara AKTÍV tagjai, szakmagyakorlói részére

Pályázat rövid címe: ÉPÍTÉSZ SZAKMAI TANULMÁNYÚT a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara, illetve a Csongrád Megyei Építész Kamara AKTÍV tagjai, szakmagyakorlói részére
Bírálati sorszám: 2019/304
Pályázat státusza: jóváhagyott
Pontérték: 2 pont
Pályázat témaköre: Nincs adat
NA
Pályázat jellege: Szakmai tanulmányút
Időtartam: 2019. október 11 – 2019. október 12. (péntek - szombat).
Létszám: A férőhelyek száma korlátozott, ezért a programon a részvétel re
Pályázó megnevezése: Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara
Pályázó címe / elérhetőségei:
4028 Debrecen, Sarló utca 3.szám, Fszt.
Telefonszám: 52/349-075
E-mail: hbmepkam@net-portal.hu
Weboldal: hbmek.hu
Kapcsolattartó / Jelentkezés:
Radics Beatrix
E-mail: hbmepkam@net-portal.hu
Regisztrációs link: http://hbmek.hu/szabadka/
Pályázat részletes tartalma:
ÉPÍTÉSZ SZAKMAI TANULMÁNYÚT a Hajdú-Bihar Megyei Építész Kamara, illetve a Csongrád Megyei Építész Kamara AKTÍV tagjai, szakmagyakorlói részére PROGRAM Úticélunk SZABADKA SZABADKA városának bemutatása – a városszerkezet kialakulása, egyes épületek ismertetése, az új épületek beolvadása, illetve kiválása a város szerkezetéből. A program koncepciója, az egyes területek, városrészek átalakulásának ismertetése. A fő épületek bemutatása az óváros területén, valamint a magyar vonatkozások felelevenítése a város életében. 1. nap Hajnalban indulás a debreceni TESCO parkolóból. Utazás egy rövid pihenővel. Megálló Szegeden. Programtervezet: 09.45 óra Szeged, Huszár Mátyás rakparton találkozó 10.00 óra Indulás Szabadkára 11.30 óra érkezés Szabadkára a Munkás Egyetem mögötti parkolóba 12.00 óra Szabadka - Városháza (a toronyba felmegyünk) 13.00 óra Szabadka – Zsinagóga 14.00 óra A Szerb Mérnöki Kamara székházának megtekintése 14.30 óra A magyar támogatással felújított Vajdasági Magyar Képző- Kutató- és Kulturális központ (VM4K) épületének megtekintése (a szakmai sétát vezeti az épület felújításának a tervezője) 2. nap Reggeli a szállodában. 09.30 Indulás gyalog. A szabadkai Raichle - palota megtekintése 10.30 indulás Palicsra 10.50 Érkezés Palicsra. A palicsi tónál lévő jellegzetes épületek megtekintése 12.30 Palicsi Zvonko Bogdan pincészet megtekintése 13.30 indulás Szegedre Indulás haza a kora délutáni órákban, egy rövid pihenővel. Érkezés Debrecenbe az esti órákban. Csoportunk szakmai vezetését elvállalta Evetovics Cvijanovics Kornélia okl. épitészmérnök a Szerb Mérnöki Kamara Városrendezési Szekció Végrehajtó Bizottságának tagja, valamint Kávai Sándor, a Szerb Mérnöki Kamara Külföldi Kapcsolatok Bizottságának tagja, továbbá Csipa János a Szerb Mérnöki Kamara tagja. Időpont: 2019. október 11 – 2019. október 12. (péntek - szombat). A busz költségét és a szakmai idegenvezetést a HBM ÉPKAM aktív kamarai tagjainak/szakmagyakorlóinak rendezi, a szállás és étkezés viszont önköltséges!
Előadók:
Csoportunk szakmai vezetését elvállalta Evetovics Cvijanovics Kornélia okl. épitészmérnök a Szerb Mérnöki Kamara Városrendezési Szekció Végrehajtó Bizottságának tagja, valamint Kávai Sándor, a Szerb Mérnöki Kamara Külföldi Kapcsolatok Bizottságának tagja, továbbá Csipa János a Szerb Mérnöki Kamara tagja.

Részvétel feltétele / célcsoport: Építészek, szakmagyakorlók.
Díjmentes / Kedvezményes: Díjmentes, de önköltséggel

A továbbképzés ára alkalmanként a résztvevőknek: A busz költségét és a szakmai idegenvezetést a HBM ÉPKAM aktív kamarai tagjainak/szakmagyakorlóinak rendezi, a szállás és étkezés viszont önköltséges!
További információk (időpontokról, helyszínekről):
  • 2019-10-11, 0001 Külföld, Szabadka
2019-10-11 Szabadka Szabadka (0001 Külföld) -