Sto Kreatív Műhely

Pályázat rövid címe: Sto Kreatív Műhely
Bírálati sorszám: 2018/25
Pályázat státusza: jóváhagyott
Pontérték: 1,5 pont
Pályázat témaköre: 9. Műszaki ismeretek, szabályozás, társszakmák
9.19 Belsőépítészet anyaghasználata és szerkezetei
Pályázat jellege: gyakorlati és szakmai képzés, előadás
Időtartam: 6 óra
Létszám: 15-60 fő
Pályázó megnevezése: Sto Építőanyag Kft.
Pályázó címe / elérhetőségei:
2330 Dunaharaszti, Jedlik Ányos utca 17.
Telefonszám: 06302410501
E-mail: zs.kirner@sto.com
Weboldal: www.stokepzes.hu
Kapcsolattartó / Jelentkezés:
Kirner Zsuzsanna / 06302410501 / elektronikus
E-mail: zs.kirner@sto.com
Regisztrációs link: www.sto.hu
Pályázat részletes tartalma:
Sto Kreatív Műhely A “StoSignature” koncepcióban homlokzati és beltéri bevonatok, mintázó anyagok kelnek életre alapot adva és utat nyitva a szokványostól eltérő megoldások előtt, amivel egyedivé varázsolhatjuk az épületeket, belső tereket egyaránt. 2018-as kreatív műhely-sorozatunk alkotó szellemű építőművészek, tervezők, belsőépítészek és kivitelezők számára nyújt lehetőséget, ahol megmutathatják milyen egyedi elképzeléseik vannak a textúrák és felületképzések vonatkozásában és megtapasztalhatják a felületképzések sajátosságait és egyben határtalanságát is. Célunk az inspiráció, hogy az anyagok adta korlátlan lehetőségeket a tervezők és a kivitelezők megtapasztalják, kézzel foghatóvá váljanak az anyaghasználatban rejlő lehetőségek. Motiválni a résztvevőket arra, hogy szabadon játszanak az anyagokkal tervezéseik, kivitelezéseik során. Ehhez az újításhoz a lehetőség a tervezők és a kivitelezők kezében van, az ötletek az ő fejükben születnek meg, a képzés célja az alapok megismertetése az anyaghasználattal kapcsolatosan. A tematika: Gyakorlati bemutató keretein belül lehetőség van anyagok és textúrák megalkotására, 4 fajta előre elkészített struktúra kivitelezésének kipróbálására, moderátor és alkalmazástechnikus közreműködésével. Majd teret adva az individuumnak egyéni elképzelések megalkotása a cél. (4 óra) Résztvevők: 15 fő résztvevő alkalmazástechnikusunk segítségével alapvető felületképzési fogásokat (betonhatás, palahatás, vakolatstruktúrák, mintázó vakolatok stb.) tanul meg lépésről lépésre saját kezükkel kipróbálva az anyagokat. 30-40 fő lehetőséget kap a kreatív műhelygyakorlat figyelemmel kísérésére, mely alatt gyakorlati tudást szerezhetnek a felületképző anyagok felhasználásával, alapanyagaik tulajdonságaiból fakadó alkalmazhatósággal kapcsolatosan.
Előadók:
Molnár Zoltán okl. építészmérnök (Sto Építőanyag Kft.), Dávid Szilárd alkalmazástechnikus (Sto Építőanyag Kft.), Kakuszi Norbert , Kirner Zsuzsanna okl. építészmérnök (Sto Építőanyag Kft.)

Részvétel feltétele / célcsoport: építészmérnökök, tervezők, belsőépítészek, kivitelezők, szakmagyakorlók
Díjmentes / Kedvezményes: Díjmentes a regisztrációt követően

A továbbképzés ára alkalmanként a résztvevőknek: 2500 Ft/fő
További információk (időpontokról, helyszínekről):
2018-02-23 Budapest (BU Budapest) 2018-04-12 Budapest (BU Budapest) 2018-03-22 Pécs Sto Központ Névtelen utca 1. (7629 Pécs)