Cím:

Pályázat rövid címe: Cím:
Bírálati sorszám: 2018/18
Pályázat státusza: jóváhagyott
Pontérték: 2 pont
Pályázat témaköre: 1. Építészeti tervezés, építészet-elmélet
1.3 Tervezésmódszertan
Pályázat jellege: Tantermi képzés, elméleti alapvetés és gyakorlati feladatok
Időtartam: 1 nap (8 óra)
Létszám: 8-16
Pályázó megnevezése: GRAPHISOFT SE
Pályázó címe / elérhetőségei:
1031 Budapest, Záhony u. 7.
Telefonszám: +36 70 411 0897, +36704110897
E-mail: bkoenig@graphisoft.com
Weboldal: www.graphisoft.hu
Kapcsolattartó / Jelentkezés:
Koenig Boldizsár +36704110897 bkoenig@graphisoft.com
E-mail: bkoenig@graphisoft.com
Regisztrációs link: http://www.graphisoft.hu/archicad/esemeny/cinerender/
Pályázat részletes tartalma:
Cím: Látványtervezés CineRenderrel Képzésünk célja áttekintést adni az ARCHICAD látványtervezési folyamatáról és gyakorlati példák segítségével részletesen bemutatni a renderelő motort. Az egynapos képzés során a résztvevők megismerik a renderelő motor működésének elveit, a különböző beállítások közötti összefüggéseket és a mindennapi munka során használható fogásokat és trükköket sajátítanak el. Tematika: - Modell (munkakörnyezet, tulajdonságok kezelése, a modell részletezettsége) - Kompozíció (Kamera és emberi szem, alapszabályok, fizikai kamera, 2 iránypontos perspektíva) - Megvilágítás (technikák, fényforrás-típusok, effektek, felületek bevilágítása) - Renderelési beállítások (környezet, méret és felbontás, fizikai renderelő, minőség és renderelési idő, effektek, általános beállítások) - Felületek (felület létrehozása, felületek felépítése, csatornák és textúrák, alapelvek és példák felületek létrehozásához, textúraillesztés, OpenGL vagy CineRender) - Egyéb témák (utómunkák, a munkafolyamat alapelveinek összefoglalása)
Előadók:
Karoczkai Ákos építész, BIM tanácsadó (GRAPHISOFT SE CSS)

Részvétel feltétele / célcsoport: - Haladó szintű ARCHICAD tudás (Minimum 40% végeredménnyel teljesített ARCHICAD teszt: http://www.graphisoft.com/learning/online_certification/session.html) - Saját számítógép telepített ARCHICAD-del - A látványtervezési tapasztalat nem követelmény. A vizuális gondolkodásmód és a művészi hajlam határozott előnyt jelent!
Díjmentes / Kedvezményes: Önköltséges

A továbbképzés ára alkalmanként a résztvevőknek: A részvétel díja 90.000 Ft+ Áfa Kedvezményes díj „SSA” szoftverkövetéssel rendelkező felhasználóknak: 80.000,- Ft+ Áfa
További információk (időpontokról, helyszínekről):
2018-03-09 Kortárs Építészeti Központ Bartók Béla út 10-12. (1111 Budapest XI. kerület)