CAADencia az építészetben

Pályázat rövid címe: CAADencia az építészetben
Bírálati sorszám: 2016/116
Pályázat státusza: jóváhagyott
Pontérték: 2 pont az első nap: 0,5-0,5 pont a 2. napi nyitó- és záróelőadás, 1 pont a második napi szekcióelőadások
Pályázat témaköre: 10. Személyes fejlődést szolgáló témakörök
10.1 Számítástechnikai ismeretek (pl. számítógépes tervezés, épület-energetikai, térinformatikai, látványtervezői, költségvetés készítői, projekt menedzsment programok)
Pályázat jellege: szakmai konferencia és workshop
Időtartam: 2 nap
Létszám:
Pályázó megnevezése: BME Építészeti Ábrázolás Tanszék
Pályázó címe / elérhetőségei:
1111 Budapest Műegyetem rakpart 3.
Telefonszám: +36 1-463-1168
E-mail: titkarsag@arch.bme.hu
Weboldal: www.epab.bme.hu
Pályázat részletes tartalma:
CAADencia az építészetben A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építészmérnöki Kara CAADencia az építészetben címmel nemzetközi, angol nyelvű workshopot és konferenciát rendez. A rendezvény nyitó és záróelőadását neves külföldi előadók tartják. Reinhard König, az ETH Zürich professzora, valamint Branko Kolarevic, a Calgary Egyetem professzora. Ugyancsak előadást tart Yajima Kazumi, a Kajima japán szerkezetépítő cég BIM részlegének a vezetője. A nyitó- és záróelőadásokat a szervezők ingyenesen látogathatóvá teszik a Magyar Építészkamara tagjai számára. A kamarai továbbképzési pontok igazolásához az előadásokra regisztrálni kell. Regisztráció: https://epab.typeform.com/to/qry4Oo A rendezvény időpontja: 2016. június 17. péntek A konferencia nyitó előadásai: 9:00-9:45: Backcasting and a New Way of Command in Computational Design, Reinhard König, ETH Zürich 9:50-10:15: Kajima’s BIM Theory & Methods, Kazumi Yajima, Kajima Corporation A konferencia záró előadása: 17:30-18:30, Integrated Design, Branko Kolarevic, University of Calgary A rendezvény teljes programján is részt lehet venni, külön a workshop napon (június 16-án, csütörtökön) és külön a konferencia napon (június 17-én, pénteken). Teljes program: www.caadence.bme.hu/magyarul címen olvashatók részletek a workshopokról és az előadások témáiról. A teljes programra a rendezvény regisztrációs oldalán kell regisztrálni, a részvétel önköltséges (konferencia ebédet, kávészüneti fogyasztást is tartalmaz). http://caadence.bme.hu/form/registration-form_hu
Előadók:
Reinhard König, ETH Zürich Kazumi Yajima, Kajima Corporation Branko Kolarevic, University of Calgary valamit a különböző témákban tartott szekció előadások: http://caadence.bme.hu/schedule

Részvétel feltétele / célcsoport: A rendezvény teljes programján is részt lehet venni, külön a workshop napon (június 16-án, csütörtökön) és külön a konferencia napon (június 17-én, pénteken).
Díjmentes / Kedvezményes: Díjmentes, de önköltséggel

A továbbképzés ára alkalmanként a résztvevőknek: A teljes programra a rendezvény regisztrációs oldalán kell regisztrálni, a részvétel önköltséges (konferencia ebédet, kávészüneti fogyasztást is tartalmaz). http://caadence.bme.hu/form/registration-form_hu Az önköltség 9 000 Ft/nap, vagy 15 000 Ft/midkát napra. Ebben teljes napi ellátás is benne van, ebéd, kávészünetek, mosogatás... A nyitó- és záróelőadásokat a szervezők ingyenesen látogathatóvá teszik a Magyar Építészkamara tagjai számára, a Kamara 0,5 - 0,5 pont továbbképzési pontot ad az előadásokon részt vevőknek. A kamarai pontok regisztrálásához az előadásokra jelentkezni kell.
További információk (időpontokról, helyszínekről):
2016-06-16 20016.jún. 16-17. Műegyeem rkp. 3., BME K.ép. II.em. 10. előadóterem (BU Budapest) Pontérték:2 pont naponta: - 2 pont az első napi workshopon való részvételért (önköltséges, részvételi díjhoz kötött), - 0,5-0,5 pont a 2. napi nyitó- és záróelőadáson való részvételért (ingyenesen látogatható), - 1 pont a második napi szekcióelőadásokon való részvételért (önköltséges, részvételi díjhoz kötött)