Hol tart most az ArchiCAD? ArchiCAD 19 újdonságok.

Pályázat rövid címe: Hol tart most az ArchiCAD? ArchiCAD 19 újdonságok.
Bírálati sorszám: 2016/87
Pályázat státusza: jóváhagyott
Pontérték: 1 pont
Pályázat témaköre: 10. Személyes fejlődést szolgáló témakörök
10.1 Számítástechnikai ismeretek (pl. számítógépes tervezés, épület-energetikai, térinformatikai, látványtervezői, költségvetés készítői, projekt menedzsment programok)
Pályázat jellege: Oktatás
Időtartam: 180 perc
Létszám: 40-50 fő
Pályázó megnevezése: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Építész Kamara
Pályázó címe / elérhetőségei:
3529 Miskolc, Görgey Artúr u. 32.
Telefonszám: 46/555-358, 46/508-480
E-mail: bodep@t-online.hu
Weboldal: koshaz
Kapcsolattartó / Jelentkezés:
Hidasnémeti Jánosné és Szűcs Anna
E-mail: bodep@t-online.hu
Pályázat részletes tartalma:
Hol tart most az ArchiCAD? ArchiCAD 19 újdonságok. A tervezett témakörök: Építőanyag - új modellezési elvek Lapsáv újdonságok Szerkesztővonalak és illesztési pontok AJTÓK és ABLAKOK egyszerűsített kezelése CÍMKE újdonságok MÉRETEZÉS újdonságok FELÜLET újdonságok MEP Modeler - Épületgépészeti Rendszer Modellező BIMx - innovatív, interaktív kommunikációs eszköz Előadó (valamennyi témakörben és a válaszadásban is): Nagy Jenő okl. építészmérnök, ArchiCAD szakoktató Az oktatás időpontja és időtartama: 2016. május 6-án, pénteken 9-13 óra között Regisztráció 8:30 órától A fent felsorolt témakörök: 3x45 perc Kérdések és Válaszok: 1x45 perc (az oktatás előtt 7 nappal írásban beérkezett kérdésekre ) ----------------------------------------------------------- összesen: 4x45 perc
Előadók:
Nagy Jenő okl. építészmérnök, ArchiCAD szakoktató

Részvétel feltétele / célcsoport: Regisztráció
Díjmentes / Kedvezményes: Díjmentes

A továbbképzés ára alkalmanként a résztvevőknek: díjmentes - A pályázat beküldésekor ez a képzés még önköltségesnek indult 2000 Ft-tal számoltunk és a pályázati adatlapon is ez szerepel. A 2015. évi Miniszterelnökségi pályázat jelen elszámolásakor viszont kiderült, hogy van még átcsoportosítható szabad pénzeszközünk, amiből kamarai tagjainknak ingyenesen is tudjuk biztosítani az előadáson való részvételt. A jelentkezőknek csak regisztrálniuk kell a terem max. befogadóképessége miatt.
További információk (időpontokról, helyszínekről):
2016-04-29 Kós-Ház Görgey Artúr u. 32. (3529 Miskolc)