Szabad szemmel: MILÁNÓ - világkiállítás

Pályázat rövid címe: Szabad szemmel: MILÁNÓ - világkiállítás
Bírálati sorszám: 2015/23
Pályázat státusza: jóváhagyott
Pontérték: 3 pont
Pályázat témaköre: 1. Építészeti tervezés, építészet-elmélet
1.7 Nemzetközi építészeti kitekintés (trendek, törekvések)
Pályázat jellege: szakmai továbbképzés - tanulmányút
Időtartam: 4 nap
Létszám: 36-40 fő
Pályázó megnevezése: Építész Továbbképző Nonprofit Kft.
Pályázó címe / elérhetőségei:
1013 Bp. Attila út 14. (Székhely: 1052 Bp. Városház u. 7.)
Telefonszám: 784-17-91
E-mail: epitesztovabbkepzo@chello.hu
Weboldal: www.epitesztovabbkepzo.hu
Kapcsolattartó / Jelentkezés:
Fontana Vera 1013 Bp. Attila út 14. T: 784-17-91, F: 784-01-07 etkht.szervezes@upcmail.hu
E-mail: epitesztovabbkepzo@chello.hu
Regisztrációs link: www.epitesztovabbkepzo.hu
Pályázat részletes tartalma:
Szabad szemmel: MILÁNÓ - világkiállítás 2015 világkiállítási év lesz és a helyszín ezúttal Milánó városa. A világkiállítás fő témája a fenntartható fejlődés. A korábbi évek kiállításokhoz hasonlóan a kiállítás témakörei és a résztvevő országok számos új, egyedi, a legújabb kortárs építészeti trendeket reprezentáló épületben mutatkoznak be, sok ezek közül világhírű építészek munkája. A milánói kiállítások (gondolva pl. az időről-időre megrendezett belsőépítészeti kiállításokra) nem ismeretlenek a magyar (szakmai) látogatók előtt sem, azonban a világkiállítás így is számos újdonságot mutat a városban. Négy napos szakmai tanulmányutunk elsődleges célja tehát a májusban nyíló világkiállítás és épületeinek megismerése, de emellett mód nyílik a város felfedezésére is, sőt kimozdulva a városból első nap Como-ban és a Comoi-tó környékén, utolsó nap Bergamo-ban és környékén teszünk különbuszos kirándulást.
Előadók:

Részvétel feltétele / célcsoport: Előzetes regisztráció, részvételi díj befizetése Bármely jogosultsággal rendelkező szakmagyakorló
Díjmentes / Kedvezményes: nincs adat

A továbbképzés ára alkalmanként a résztvevőknek: 114.700,- Ft/fő
További információk (időpontokról, helyszínekről):
2015-06-12 Találkozó: Liszt Ferenc Repülőtér 2B (0001 Külföld) A díj tartalmazza: - repülőjegyet adókkal, illetékekkel, egy kis kézipoggyásszal - szállást középkategóriás szállodában, kétágyas szobákban, büféreggelivel - különbuszos transzfereket, kirándulásokat - szakmai segédanyagokat, térképeket nem tartalmazza: - napközbeni ellátást - a világkiállítás belépőjét, mely alapára elővételben 27€/nap (csoportos kedvezmény érdekében kapcsolatba léptünk az expo-val) - tömegközlekedést, esetleges múzeumi és egyéb belépőket - fakultatív Como-tavi sétahajózás (kb. 17€/fő)