Az ÉMI tudásközpont épület és energia ellátási rendszer látogatása – Frey Lajos, projekt manager (ÉMI Nonprofit Kft.)

Pályázat rövid címe: Az ÉMI tudásközpont épület és energia ellátási rendszer látogatása – Frey Lajos, projekt manager (ÉMI Nonprofit Kft.)
Bírálati sorszám: 2013/331
Pályázat státusza: jóváhagyott
Pontérték: 0,5 pont
Pályázat témaköre: 2. Az építészet stratégiájának prioritásai
2.4 Példaértékű projektek, mintaértékű közösségi beruházások
Pályázat jellege: szakmai program - Épületbejárás
Időtartam: 1 óra
Létszám: 100 fő
Pályázó megnevezése: ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.
Pályázó címe / elérhetőségei:
1518 Budapest, pf. 69
Telefonszám: 36 (1) 372-6100
E-mail: tkara@emi.hu
Weboldal: www.emi.hu
Kapcsolattartó / Jelentkezés:
Nagy Emese (Insomnia Reklámügynökség) Telefon: +36 1 486 1950 E-mail: nagy@insomnia.co.hu Jelentkezés: meghívóban kiküldött linken
Regisztrációs link: http://www.emi.hu/EMI/web.nsf/Pub/emi-szakmai-nap-2013.html
Pályázat részletes tartalma:
Az ÉMI tudásközpont épület és energia ellátási rendszer látogatása – Frey Lajos, projekt manager (ÉMI Nonprofit Kft.) - Az új irodaépület (tudásközpont), mely a konferencia helyszínéül is szolgál számos innovatív és esztétikailag is igényes megoldást tartalmaz: döntött üvegezés, klímahomlokzat, textil szezonális árnyékolás, függőleges tengelyű mobil árnyékolás, szerkezetbe épített és paneles mennyezetfűtés, stb. - Az energia ellátás is nemzetközileg is egyedi: szennyvíz hőjére telepített hőszivattyú rendszer, melynek elektromos áram szükségletét biogázból és napelemből nyerve megújuló forrásból biztosított. - A megtekintés során a tervezéssel, gyakorlati működéssel a felmerülő kérdések ismerhetők meg.
Előadók:
Frey Lajos, projekt manager (ÉMI Nonprofit Kft.)

Díjmentes / Kedvezményes: Díjmentes
További információk (időpontokról, helyszínekről):
2013-11-13 ÉMI Tudásközpont 2000 Szentendre, Dózsa Gy. út 26. (0000 ) Megjegyzés a MÉK részére: Az ÉMI Nonprofit Kft. megbízására a rendezvény lebonyolítását és az akkreditációval adminisztrációs és kapcsolattartási feladatokat az Insomnia Reklámügynökség végzi, ezért ők az akkreditációs díj befizetői, valamint emiatt az ő nevükre (Insomnia Reklámügynökség Kft. 1055 Budapest, Kossuth tér 18.) kérjük az akkreditációs díjról a számlát kiállítani. MMK akkreditáció folyamatban.