Információk az internetes fizetésről

Az otir.mek.hu oldal részére a OTP Mobil Kft. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos kártya elfogadó rendszere által (Simple Online Fizetési Rendszer). Online fizetés során a rendelés esetén kért adatok megadását követően a otir.mek.hu oldal fizetést előkészítő oldaláról a Simple biztonságos fizetőoldalára kerül át a vásárló, ahol a fizetéshez szükséges kártyaadatokat szükséges megadni. A Simple fizetőoldal adattartalmáról a otir.mek.hu oldal üzemeltetője nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége, kérjük, készítse elő kártyáját:

1. Kártyaszám: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám
2. Lejárati dátum: a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám
3. Érvényesítési kód: általában kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye. (CVV2, vagy CVC2) Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni.A alábbi kártya típusokkal fizethet:

  • Visa (dombornyomott)
  • MasterCard (dombornyomott)
  • American Express (dombornyomott)
  • Electron (nem dombornyomott), kibocsátótól függően – ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet az online nevezési rendszerben Electron kártyájával. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz.
  • Maestro (nem dombornyomott), kibocsátótól függően – ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet az online nevezési rendszerben Maestro kártyájával. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz